Vickelbyponny

Sälja häst, provlopp, första start och halt Monita

Madicken har åkt iväg igen. En familj i Romme har henne på prov och om allt går bra så kommer jhon att ev säljas. Det är jobbigt att sälja hästar, särskillt då de är så underbara som Madicken. Men då ingen kan tävla henne tror vi att hon kommer få det bättre hos någon annan. Var hemma hos familjen Seppälä och lämnade henne. Där hade Aida Roll nyss fölat. Fölet var endast några timmar gammalt då vi kom.
Last Hood har gått ett provlopp med Malena. Det gick bra och han verkar vara på hugget ordentligt. Malena funderar över nästa start. Blir troligen i juni i alla fall.
Montró har varit nere på banan och testat lite tillsammans med Jarita, Silverboy och Pirmin. Hon skötte sig utmärkt så nu är hon anmäld både till Tingsryd och Mantorp. Hoppas nu att allt går bra. Hon tycker ju att det är så roligt. Malena och Peter åker redan på torsdag så att hon och Triztan får vila ordentligt innan de ska starta.
Hästarna har också fått byta hage igen och går nu under någon månad i Gärtre. Hias inkörning fortskrider och allt går utmärkt.
En inte alls så rolig sak är att Monita just nu är halt på båda frambenen och står behandling. Trist eftersom hon är i så bra form men det är säkert därför hon känts så konstig. Tänk vilken kämpe hon är. Trots att hon har ont i benen springer hon på så man knappt märker att något är fel. Det är synd att hästar inte kan prata.

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress