Vickelbyponny

Fortsatt träning och hästtolkning i snön

Så har då äntligen Malena vågat sig upp på Montró. Det var inte ens en stor grej för Tró, förmodligen mycket större för Malena. Det var ju första gången hon red sin "lilla bebis". Att Tró hunnit bli 4 år verkar Malena ha missat helt. I vilket fall är hon nu riden av Malena ett flertal gånger och hon verkar inte tycka det är varken jobbigt eller konstigt. Senast var de ute på en runda på c:a 8 km. Både Primona och Jarita var med och alla hästarna verkade tycka att det var toppenkul.
I helgen blev hästarna mätta och på söndagen kom Bea ut för då skulle det tolkas efter Monita. Ann var ute och fotade lite och trots att hon inte är någon vidare fotograf så blev det ändå några bilder.
På lördagen var Ann och Malena på Västerbo ponnytravklubbs årsmöte. Vi kom naturligtvis för sent men fick ända vara med om prisutdelningen där Malena blev 3:a i kuskligan. Efteråt var det taccobuffé och ett lotteribord som heter duga. Jag tror att alla vann åtminstone någonting. Vi vann en flska champagne, ett armbandsur och en tavla. Det var en trevlig kväll som fortsatte efter att vi var tvugna att åka hemåt vid halv niotiden.
I går blev Lasse anmäld till ett montélopp här på Sundbyholm. Han hade turen att komma med som sista häst med en poäng tillgodo. Han är i jättefin form så om han nu bara har lust och inte blir påriden (som vanligt) så kommer han bli farlig. Hoppas verkligen att han placerar sig bra då det lopp vi siktar in oss på kommer säkert kräva betydligt bättre poäng än han har nu. Det är bara att hålla tummarna och hoppas.
Till helgen kommer Hia att åka till sin nya fodervärd i Tierp. Det ska bli spännande att se vad de kan göra tillsammans.
Fanny och Flisan går fortfarande på promenader men nu vill Flisan ut på en runda på släp verkar det som. Varje gång de är ute på en promenad så är hon så uppspelt att hon hoppar fram och studsar som en känguru. Vi ska jobba lite extra med henne under sportlovet som börjar nästa vecka.

första ridturen med malenaförsta ridturen med malena4tolka2_januari 2009 005

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress