Vickelbyponny

27/2-11
Andra rundan fick det bli Flisan och Mille. Även Filippa fick springa med den rundan. Alla tre var pigga och glada.
Flisan travade på bra hela rundan och tjurar ingenting nu för tiden :) Jag försökte få galopp på henne hela vägen till golfbanan, men idag hade hon bestämt sig hon skulle inte galoppera fören vi var vid golfbanan. Då minsan skulle hon inte sluta galoppera, direkt jag saktade av till trav och skulle sitta ner på henne i traven och råkade göra en liten liten galoppskänkel fattade hon galopp. Oj vad hon sprang, bara fortare och fortare i galoppen gick det :) Mille tyckte det var skit kul att äntligen få komma ut på en runda och få galoppera av sig, för jäklar vad stark han blev.

Thilda
Travbanan 27/2-11

Äntligen efter en vecka i sälen fick vi komma hem och rida dessa underbara ponnyer :D
Första rundan fick det bli Panter och Montró. Sara premiär körde Montró för första gången, ibörjan hade Sara lite svårt att få fram henne i ett frisk tempo. Hon travade mest på i ett lungt jogging tempo. Men mot slutet fick Sara allt snurr på henne och då travade hon på riktigt bra. Panter var ganska pigg, inte så jätte stark bara stundsvis som han blev lite extra stark. Vi ökade lite i intervaller med ett bra tempo mot slutet..
Panter var som vanligt fin i dressyr arbetet :D


Thilda

22 feb
Jarre blev körd en riktig kortis idag, det var för kallt för att köra långt. Så ungefär halva vallby och tillbaka hann vi med innan det vart FÖR kallt för att jag skulle klara av det. På vägen hem välte vi med vagnen vid infarten till Vickelby, Jag trilla ur, Jarre galopperade hundra meter och stannade sen. Tömmarna hade snort in sig lite i hjulen så efter jag lossat det kunde vi köra hem lugnt utan problem. / Lovisa