Vickelbyponny

Galoppjobb

Den första som fick gå galoppjobb idag blev Panter. Jag skrittade ner till fältet nedanför, trava några varv sen lät jag honom galoppera ca 3 varv i båda varven. Sista varven märkte jag att han tyckte att det var jobbigt. Gick långsammare och långsammare, vi får hoppas det hjälper till Söndag. Så han inte galopperar bort sig...

Nästa som fick gå blev Montró och Jarita. Jarita skulle gå trav och Montró galopp. Trava några varv och märkte verkligen att Montró var taggad och pigg. Började galoppera 3 varv i båda varven men inte vart hon trött eller tyckte det var joggigt så då fick hon gå nått varv mer och då blev hon tröttare. Sen fick hon gå tillbaka till hagen.

Jarita var också pigg, när Sara trava fram henne såg hon fin ut. Hon fick små gasa lite ute på fältet hon också. Såg jätte fin ut,hon börjar verkligen komma i bättre och bättre form nu. Går riktigt bra och verkar inte bli speciellt trött även fast det var blött och lite gräs ute på fältet.
 / Thilda

Monitas hälta

Monita är fortfarande lite halt. Hon tycker det är jättetråkigt & står vid grinden och hoppas på att få komma ut å träna!
Så idag borstade jag lite på henne & vi gick ut på fältet för att beta lite.

Nya täcken

Snälla Marianne var på Ullared förra helgen och köpte då med sig lite nya täcken till ponnyerna. Montro & Panter fick nya regntäcken och Jarita ett termotäcke. Montro fick prova & täckerna var jättefina och satt superbra! Verkligen att rekomendera! Tro och Jarre fick svarta med blå detaljer & Panters är svart med röda detaljer. De kommer vara sååå fina i vinter!