Vickelbyponny

Byte av kusk
Idag gjorde vi ett byte av kusk på QP. Det var Sara som höll i tömmen och jag satt brevid. Vi körde runt Marys Café och sen även en bit mot skogen. Sara gjorde det jättebra för att vara andra gången hon körde QP och dessutom första gången hon körde från början. Får de en höst och vinter att köra in sig med varandra kommer de vara ett farligt ekipage på banan nästa år ;)
 
 
Snabbjobb!
Blev ett snabbjobb på banan idag med Jarre. Vi körde tillsammans med Lollo, Pilot, Jessica, Amazon och Linnea, Tonic. Hon gick väl helt okej. Va tokpigg i bakvarven och fick låta henne springa ett par meter före de andra för att inte behöva ligga raklång bakåt medan hon drog på. Första rätvarvet gick hon jättedåligt som vanligt, de andra körde 2140 men jag bröt efter 1000 för hon bara stressade och hoppade. Andra heatet gick mycket bättre och då var jag nöjd med henne! Hon behöver mer banträning tillsammans med andra de är säkert de och frågan är om inte skygglapparna gjorde henne lite för laddad? Hjälpte dock lite vid omkörningar tror jag.. Hade även gamascher för första gången då jag misstänkt att hon börjat slagit på sig. Det funkade bra men de va lite stora och gled runt så de gav lite skav, får linda under nästa gång (alternativt investera i ett par egna kanske;) )
Bilderna tog Lollo och Jessicas mamma Marie :)
Trotsade regnet
Idag trotsade jag och Sara regnet för att åka ut och köra en joggingrunda med Mysan. Vi körde runt golfbanan och Mysan travade på bra, mot slutet sökte hon ett stöd på bettet och började arbeta korrekt i dressyr. Nu är jag och Mysan anmälda till våran debut på travbanan tillsammans! :D