Vickelbyponny

Kvällstur!
Efter en lång och stressig dag på jobbet var det enda jag ville att åka ut och ta en kvällstur på min favorit. SÅ blev det! Jag sadlade Jarre och gav mig ut i kvällssolen blev en joggingrunda på ca 9km med en tur i långa backen. Vi joggade upp sakta sakta med höjd rygg och sänkt huvud. Hon jobbade på så himla bra! Ridträningen känns som att den ger jättemycket då hon är rejält svettig efter varje pass! Avslutade kvällen med massa mys med lilla Toka, såklart!
 
Imorgon
Imorgon kommer vi att lägga ut en hel hög med bilder från Generalmönstringen och utställningen. Håll uut kära läsare.
Generalmönstring och utställning
I dag har vi varit på Rockelstad, Sparreholm hela dagen. Det var Generalmönstring för Panter och utställning för Montró & Måntuva. 
Först ut var Panter, han gick i den stora hingstklassen med godkända hingstar 4-12 år med hela 14 deltagare. Han lyckades gå 4:a i sin ring på 41 poäng. Han fick 8-8-8-9-8=41p.
 
Därefter var det dags för hingstkadriljen.Panter skötte sig som vanligt exemplariskt, trots att svängeln lossade när vi värmde upp. Cool som han är stannade han bara och vi kunde snabbt byta ut grejerna så att allt satt igen. Kadriljen gick riktigt bra och verkade vara uppskattad. 
 
Därefter var det dags för Tro & Tuva. Tro vann sin klass på 41 poäng 9-8-8-8-8=41p. Tuva försökte vinna Elitloppet och sprang som besatt, stackars Fanny hängde i grimskaftet efter henne. Däremot skötte hon sig jättebra när Tro skulle ställa upp & fick fina lovord av domaren.