Vickelbyponny

Toka
Idag blev de lite pyssel med Toka. Hon går utan grimma nu och har fått lämna bebisgrimman till den lite större som Thilda och Sara köpt till henne. Hon ville helst inte ha på sig den och stegrade det högsta hon kunde när jag försökte spänna i nacken. Men de gick bra. Vi gick sedan ner till ransten och ett varv runt på banan. Hon var väldigt pigg, taktade och tyckte de va larvigt att skritta. VI försökte träna lite på hallt och igångsättning, gick bra ibland. Vi gick även i vattenpölar som va läskiga. När vi började gå hemmåt blev hon omögjlit ÄNNU piggare och trippade på sneden, krökte på nacken och vaggade från sidan till sidan med huvudet för att jag skulle släppa. 

När vi var hemma skulle vi träna på att stå på gången och kratsa hovar, det var inte kul!! Hon började bråka lite lätt med småstegringar, men vi gav oss inte, utan fick upp vänster hov och kunde kratsa snällt. Men höger gick inte! Till slut var hon upp och klättrade i garageporten med framhovarna så då tog jag ut henne på garageplan och lyfte höger hov bestämt och då gick det bra! 
 
 
Mallan

HAHA!!! Nu har du fått något å bita i! Tänk när den där ska börja tömköras i vår då! Hon kommer ju ligga på rygg och sprattla! :P

Lovisa

Får träna mycket halt från marken eller ba låta na hållas ;)

Mallan

Kriterievinnare 2015!!! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress