Vickelbyponny

Dressyr
Idag fick sig QP och Jarita en liten joggintur. Sara körde QP och jag red Jarita, vi körde iväg till skogen och vände hem igen. Jag ska försöka rida dressyr på Jarita en dag i veckan så att hon blir lite mjukare i sidorna. I början av ridpasset var hon väldigt stel, men mot slutet fick jag igenom henne och hon var riktigt fin att rida. Dock hade vi väldigt delade åsikter om det innan, hon ville absolut inte sammarbeta utan gjorde bara en massa språng och försökte tom ställa sig upp. Efter några gånger tror jag hon ger med sig det gjorde hon i somras under hennes dressyrperiod. 
QP såg även hon väldigt fin ut, hon sprang på riktigt bra på sista grusvägen där de fick öka lite. 
 
 
Jag vill tävla!
Idag när pappa kommit hem åkte vi iväg till Panter och så körde jag honom i ungefär 1 timme. Han var väldigt spänd när vi körde iväg, men när vi vände efter halva turen och körde hem sprang han på riktigt bra. 
 
Åå, vad jag längtar till tävlingssäsongen!
 
 
Mörker

Även QP och Montró fick sig en träningstur idag, men i mörkret. Jag körde QP och Sara red Montró. Det blev en runda på ungefär 7 km och vi försökte köra där det var så mycket öppna fält som möjligt för att det skulle vara lite ljusare. QP var riktigt fin och rolig att köra idag, hon sprang på i ett hejdundrans tempo och Montró fick ta i för att hänga med.
Sara sa att även hon kändes pigg o glad att rida, lite överladdad ibland.

/ Thilda

En bild på bebis Tuva