Vickelbyponny

Längre tur idag
Idag körde vi Monita igen  med Myran vid sidan.  Denna gång körde vi ännu längre och travade nästan hela tiden. Lilla Myra pinnade på som hon inte gjort annat.  Jag tror t.o.m. att hon tycker det är både roligt och spännande. 
 
 
 
Mer träning med lilla Myran
 Idag spände vi för Monita framför vagnen och satt fast Monmyra i selen. Hon var superduktig! Malena körde dem c:a 2 km och de gick som om de aldrig gjort annat. De t.o.m. travade en bit. Imorgon gör vi om samma övning och på fredag sätter vi ihop paret oxh låter Myra hänga med.  
 
 
 
 
 
Min update...

Påbörjad träning för Myran; eftersom det är bröllop i helgen & vi inte vet om vi hinner klart med vagnen så har vi börjat träna Myran på att gå på släp bredvid mamma Monita, fastsatt i Monitas sele. Första gångerna blev det en hel del protester men ganska fort förstod hon vad det gick ut på.I torsdags så hjälpte jag Lovisa med Jarita. Eftersom hon har varit lite stel så tömlongerade jag henne för att få henne mjukna lite. 
Första 10 varven var det en mycket sur liten ponny som inte alls ville ställa sig, böja sig eller söka sig nedåt. Men genom att bara låta henne vara & trava på varv efter varv så släppte hon & arbetade bättre & bättre. Rejält svettig blev hon iaf!


Det är skönt att duscha i vattenslangen nu när det är varmt tycker Tro!

//Malena