Vickelbyponny

Flisan är till salu igen.
För ett par år sedan sålde vi Flisan (eller Fanny Leaf som hon egentligen heter) till en tjej och hennes mamma i Örebrotrakten. De har nu beslutat sig för att sälja henne vidare.
Det är alltid svårt att se sina"gamla"  hästar bli sålda igen. Sån´t är livet för en mindre ponny, många gånger. Trist men så är det. Barn växer ur sina hästar eller förlorar intresset. Ibland är det andra saker som händer. Det kan vara flytt eller skilsmässor, dödsfall eller sjukdommar. Det är mycket som kan förändra ens liv så att även ponnyns liv behöver förändras.
Om någon söker ett trevligt russ kan jag verkligen rekommendera henne. Genomsnäll om än något envis i vissa lägen men inte omöjlig. Vi ägde ju henne i 4 år och att vi sålde henne berodde på att vi inte längre hade tid för henne och att Fanny (inte hästen) och Malena växte ifrån ponnytravet på olika sätt.
Vi hade alltså ingen som ville ta över. Många gånger saknar jag våra sålda ponnysar och kan ibland även känna en viss ånger att vi sålde dem, hur bra de än har det idag. Jag saknar ponnyn bara helt enkelt.
Men som uppfödare måste man stålsätta sig och inse att man inte kan behålla alla fina ponnysar man haft i hagen. Men i alla fall.
 
Gotlandsruss . Hästar säljes
Inriktning: Allround  -  Typ: B-ponnier  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2007  Namn: Fanny Leaf   Pris: 15 000 kr
Fanny Leaf är ett energiskt russ som har en bakgrund som ponnytravare ( bästa 5-åring på Eskilstuna travbana ) Flisan som hon ock-så kallas har en fin stamtavla för den som vill avla. Hon har blivit visad med bra poäng, om du vill veta mer om hennes bakgrund gå in på tidigare ägares hemsida adress: http://vickelbyponny.blogg.se/category/fanny-leaf.html
Idag rids Fanny av barn mellan 9-13 år, jag som mor motionerar henne genom körning. Flisan är mycket hanterad / snäll vid all hantering såsom lastning, duschning och skoning. Flisan är full vaccinerad, försäkrad och pass finns. Tillbehör finns att ev. köpa tex. rockard, Marathonsele. Säljes endast pga. flytt!! Kan vara svår att nå per telefon då jag har skiftarbete , skicka sms så ringer jag upp.
Cecilia

Utbildad ponnytravare.
Pris  15 000 kr
 
Kontaktuppgifter <<tillbaka< a="">
Annonsör Cecilia Fransson
Ort Åsbro
Län Örebro
Telefon 073-0670181
Mobil 073-0670181
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress