Vickelbyponny

Ny adress!
 
 
Från och med imorgon, 1 maj, kommer vi att ha en förenklad bloggadress. Man kommer fortfarande kunna komma in på den gamla adressen men för att göra allt enklare heter den nya bloggadressen bara:
 
vickelbyponny.se
 
Bra va?!!!
 
Jarre dressyrIdag fick Jarita gå dressyr för första gången sen hon kom hem igen. Jag hade räknat med att hon skulle streta mot ordentligt då det var länge sedan jag red henne, men oj så fel jag hade. Hon var väldigt sammarbetsvillig och fin att rida idag. Hade sällskap av Lovisa som körde Tro och även Sara, hon körde Tuva. Vi joggade en runda på lite mer än milen. Ville inte ställa alltför stora krav på Jarita så vi joggade endast på i hennes tempo med stöd på båda tyglarna och i en avslappnad form. På grusvägarna passade vi på att galoppera lite för att springa av oss och vi var även tvungna att passa på att gas lite i galopp också. Riktigt kul att få släppa på ordentligt när hon var så duktig idag.
 
Det finns en film också, men den kommer senare. 
 
Thilda

Hjälp med träningen
Igår fick jag hjälp av Fanny och Malena att träna ponnyerna! Var riktigt kul att vara ute alla tillsammans och skönt för mig att slippa sticka ut tre stycken rundor. Själv körde jag Jarre för första gången sedan hon kom hem. Hon var så glad och sa "skicka aldrig iväg mig igen matte jag lovar att springa jättefort!"