Vickelbyponny

Montró 2016
Tankar
2015 var något utav ett "mellanår" för Tro. Hon sänkte sig en del under 2014 och gjorde många bra lopp. Hon avslutade med att sänka sig till 51,6. Detta år har hon växt in i 51 tiderna och fått många lopp i kroppen kring 51-52. Hon har behövt växa in i klassen i år vilket hon gjort på ett bra sätt. Bästa loppet i år, tidsmässigt, blev Guldstoet där hon sprang på 50,4. Bästa loppet i år, prestationsmässigt, blev vinsten på Lindes. Hon får aldrig ett lätt lopp och där visade hon verkligen hur stark hon är psykiskt. Den vinsten var verkligen välförtjänt. 
 
Under vintern 2015-16 kommer vi köra på ett litet nytt upplägg med träningen på nya vägar. Jag tror att detta kommer att lyfta henne till nästa nivå under nästa år. Men när det handlar om hästar finns det en sak man kan vara säker på; det blir aldrig som man tänkt sig. Så vi får väl se!
 
 
 
Tävlingar
Vi kommer maximera tävlandet mer under sommaren eftersom hon flera år i rad tydligt visat att hon inte vill springa på hösten. Jag kommer antagligen göra en utlandstermin i skolan och lite tidigare vintervila passar därför extra bra. 2017 blir mitt sista år och då kommer vi passa på att tävla på "mycket'" så lite extra vila kan vara bra inför det.
 
Lopp som vi hoppas kunna delta och förbättra vår placering i är Guldstoet (5:a 2015), Monté-SM med Thilda (opl 2014) samt Jublieumspokalen (opl 2015).
 
Tro kommer säkerligen visas på någon utställning i sommar också samt eventuellt starta i allroundchampionaten som hon vann 2014. 
 
Drömmar 
Drömmen med Montro nästa år vore att hamna på ett rekord kring 46-47 (farter vi vet att hon har i sig men det är svårt att hålla de från start) samt delta i SM. Självklart är det väldigt svårt att komma med i SM, min högsta dröm är att få köra Elitloppet men eftersom det är ett större startfält i SM samt att det är anmälningslopp känns det närmare. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress