Vickelbyponny

Vi hann!

Vi hann ut på en liten sväng idag också. Bättre att hon körs lite än att hon gör av med de i hagen (Helenas råd då hon drar till sig och allt hamnar snett i kroppen lite då och då). Men vi hade dubbel otur! På vägen så stod en jättlastbil och plocka timmer. Så vi körde in på en liten väg som jag inte visste vart den gick. De visade sig när vi kom fram till vägens slut att den gick till ett hus där en hund stod och skällde argt och de stället där lastbilen lämna allt timmer. Och självklart var nu jättelastbilen bakom oss.... Men vi lyckades lösa den situationen också! 
Helena
Igår var bästa Helena ute och kollade igenom Toka. Hon hade roterat kors och lite slitna bakknän. Utöver de blev de lite akupunktur och massage. Hon var väldigt arg och sur men när hon lugnande ner sig så tyckte hon de va ganska skönt! 

Nu ska vi sätta på lite fäste bak så hon får lite avbelastning på knäna. Sen är de massa massage som gäller. Arnika och sen funderar jag på att köpa lite Gröngröt till knäna som Ebba tipsat mig om!