Vickelbyponny

Lovisa och Wilma ute på tur igen
 
idag var det Tro och tokas tur igen, både Lovisa och Wilma red. Den här gången var det runt travbanan igen, fast åt andra hållet. Det var toka som var den som ville springa mest, men när tro fick galoppera för Lovisa, då var det istället tro som stod och stuttsa och ville iväg!! Toka kan tycka att några saker är lite läskiga, men hon sköter sig super bra. Nu är det snart dags att börja köra lite hårdare jobb, och börja köra lite snabbare!!
 
 
nu börjar träningen
 
Nu är det dags att sätta igång hästarna!! Idag var Lovisa och Wilma ute på en tur med Toka och Montró. Det blev en tur runt travbanan ungnifär 6/7 km, i joggnig. Hästarna var väldigt pigga specielt Toka hon ville gärna springa snabbare!! Dom tycker nog att det är skönt att få komma ut samtidigt som dom gärna också vill vara kvar i hagen och vila. Toka kunde tycka att några saker var lite läskiga,medanst Tro bara fortsatte ta det lungt. Nu ska hästarna jogga ett tag och sen kan vi börja köra lite hårdare jobb.
julaftonsritt

Som så många år tidigare drog vi ut och red på julaftonsmorgonen. Igår var vi Lovisa - Montró, Sara - Snöa & Malena - Monita. Wilma skulle sjunga i kyrkan, Thilda jobba & Fanny sov... 


Trots blåsten så drog vi ut en tur på pigga hästar pyntade med renhorn och tomteluvor.