Vickelbyponny

Första tävlingen

Idag var det dags för den allra första tävlingen för Ted, Malenas lilla pojke, som nu fyllt 3 år och redan blivit en riktigt duktig liten ryttare. Så tidigt på morgon packade vi in Mille i transporten och satte oss i bilen med en mycket förväntansfull liten kille i baksätet och åkte iväg mot Hallstahammar och Shetland Nords träningstävling.

Ted var supersprallig och förväntansfull och pratade glatt med alla om hur han skulle vinna en pokal med sin ponny, Mille.
Efter att ha fått springa banan några gånger utan häst var det så dags att träna lite på alla hinder innan det var dags för tävling. Ted njöt av all uppmärksamhet som han fick och pratade hela tiden under träningen. Ted var yngsta deltagaren och Mille var med sina 28 år den äldsta shettisen. 
Till lunch blev alla deltagare bjudna på korv med bröd och så var det dags för själva tävlingen som var en Clear Round tävling och både agilitybanan och precisionsbanan klarades av utan fel.  Dock pratade han så mycket under ritterna  att domarna höll på att skratta ihjäl sig. Han var verkligen på topp den här dagen och då Ted sedan fick både rosetter och pokal var lyckan gjord. Pokalen fick t.o.m. Sova i Teds säng den natten.
Det var en mycket trött men nöjd kille som tillslut somnade den kvällen. Detta måste vi bara göra om igen.

Ted och mamma gör iordning Mille inför träningen
Första rosetten fixad. Agility
Lunch med grillad korv, bröd och läsk
Lycka - En prispokal.
En lyckad dag med en mycket lycklig liten kille
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress