Vickelbyponny

Vi har fått en hälsning från Mad Max
2004 födde vår allra första uppfödning. En liten shettis som fick namnet Mad Max. Mamma var vår dåvarande tävlingsponny, Madicken Engström och pappa var den berömda shettishingsten Maxmer, segrare av ett flertal stora lopp. Tidigt på morgonen den 15 juli föddes han och Malena fick vara med vid födseln. En pigg liten krabat som snart blev allas lilla kelgris. Han älskade nämliga att pussas.
Som tvååring sålde vi honom till Anette och Felicia Jansson som tävlade honom framgångsrikt i flera år tills Felicia föll för ålderstrecket 2012. Efter ett par år såldes Max vidare till familjen Louise Jons och Michelle Johansson, också tillhörande Romme, som köpte honom under 2014 efter ha ha tävlat honom under ett år innan. 
Michelle fick bra snurr på Max som nu började gå riktigt bra även i trav. Annars har monté varit hans största styrka.
Och så nu i år 2017 såldes han åter igen vidare. denna gång hamnade han i Östersund hos Veronica Sundberg-Book. Där har han fått en ny matte vid namn Nova och han verkar ha det riktigt bra där.
Vi är så glada över att vi har kunnat följa vår lilla uppfödning under alla år och han verkar ha haft riktigt tur för alla hans ägare verkar ha tagit riktigt bra hand om honom. Vi önskar Nova och hennes familj all lycka till med "Lilla Maxen" (som vi kallade honom för) och hoppas de får samma glädje av honom som alla de tidigare ägarna haft av honom. Vi fick lite bilder på Maxen av hans nya familj.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress