Vickelbyponny

Ponnyridning på Torshälla julmarknad
I söndags gav vi oss ut i regnet för att köra ponny och ha ponnyridning under Torshälla julmarknad. Vädret var uselt och vi var på väg att ställa in hela uppdraget. Men så klarnade det upp något så vi beslöt oss att ändå lasta in hästar, vagn, sele och ridutrustning och bege oss till Torshälla. Väl där kom yterligare en skur men sen var det torrt. Men usch så kallt. Mille gick med de mindre barnen på ryggen och de äldre samt de allra minsta med föräldrar åkte med i vagnen som drogs av Monita. Det var väldigt uppskattat och efter dryga 2 timmar avslutade vi uppdraget. Då hade vi haft kö till både ridning och vagn under hela tiden. Hästarna var ordentligt varma men in te helt slut. Mille var lite uttråkad på slutet men det är bara bra. Då vet man när man ska sluta. Han börjar nämligen nafsa ledaren i handen när han tycker att det räcker med ponnyridning. Och då är det bara att sluta. 
Efter att vi kom hem fick de komma ut i hagen direkt och båda rullade sig inne i lösdriften. Lite hö på det och sen var de väldigt nöjda båda två. 
Jag har dessutom spärrat av mot fältet nu då det är så lerigt. Hoppas att det fryser på snart så kan de gå ut där igen och röra sig lite mer fritt. Ge mig gärna snö också så kan de springa runt och leka utan att vara rädda för att göra sig illa.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress