Vickelbyponny

Sov gott, Glöder

Det var länge sedan jag skrev vilket inte alls beror på att inget har hänt utan det har varit massa saker som varit rätt oklara. Först och främs har vi nu köpt lilla "Flisan". Köpet blev klart runt lucia och redan i slutet av november hade vi bestämt oss för att behålla henne. Det är en bestämd liten dam med glimten i ögat och vi gillar henne skarpt. Vi har börjat jobba lite med henne och tränar henne på att gå promenader, ha träns på sig, ha täcke på sig eller någon filt. Hon har boxtränats och allt går jättebra.Hon protesterar alltid första gången men redan gången därpå är hon som hon alltid har kunnat det. Hon passar perfekt till Fanny.
Sen har Filippa åkt hem till Kalmar igen då Malena inte längre har den tid för henne som en hund i hennes ålder behöver. Så helgen före jul åkte hon till Kalmar igen där hon får leka med både barn och hundar.
Montró är sutten på av både Fanny och Lovisa och skall ridas in nu i vinter. Jag kommer att återkomma med det senare då vi fotar alla framsteg hon gör. Hia är nu i princip klar med inkörningen och skall nu börja träna så smått. Även hans inridning är påbörjad.
Sen har Glöder tyvärr fått lämna oss för de evigt gröna ängarna. Vi våndades länge innan den dagen kom då Göran kom över och gav honom en spruta så han somnade in. Det var ett hårt slag för Fanny och även fast vi vet att beslutet var helt rätt så känns det jättejobbigt för oss alla. Fanny och Ann är väl de som saknar honom mest.