Vickelbyponny

Trojka kommer hit i sommar!

Nu är det i alla fall klart att Trojka Viking kommer hit. Efter lite telefonturer fick vi tillslut veta att Trojka kommer till oss i juni. Vi blev jätteglada då vi så gärna skulle vilja ha en till fölis efter honom. Han börjar ju bli lite till åren så det är bäst att passa på. Speciellt viktigt känns det nu när Fridhems Jonatan har lämnat avelsverksamheten. Alla som missat honom de senaste åren borde rimligtvis inte göra om samma misstag med Trojka. Han är en minst lika god förvärvare som sin far så man får hoppas på att han får fler ston i sommar. Det är han verkligen värd. Fast ska vi vara egoístiska vill vi ju att han allra helst får en fin fölis med Monita.
Lilla Hia har nu fått skor på sig. Tyvärr blev det bara fram då vi inte hittade några mindre skor. Det är ett elände att hitta skor till ponnysar och ännu värre till små ponnysar. Tyvärr är det bara asfaltsvägarna som är isfria så vi får köra honom ganska lugnt just nu.
Flisan har fått följa med på en runda igen men den här gången gjorde det ont i fötterna så vi fick ta en kortare runda än det var tänkt från början. Annnars tycker hon det är jätteroligt att få lämna hagen, precis som de stora tjejerna. Träns och sele är inga problem alls att ha på henne, bara man mutar henne lite med godis då bettet ska in i munnen.

trojka3armontro 3 år copy