Vickelbyponny

Nyårsafton
Jag har precis varit ute och lagt ut lite mer hö åt ponnyerna. De har varit rätt lugna hela kvällen, men nu när grannen började skjuta raketer precis över hagen blev de lite mer oroliga. QP är jätterädd, Montró är rädd om sin Tuva medan Tuva knappt bryr sig. Umil traskar runt som vanligt och bryr sig inte överdrivet mycket. Monita är ganska lugn, men Toka tycker att det är lite obehagligt, så hon står nära mamma och trycker. Jarita tycker att det är lite obehagligt och är lite orolig, men inget värre. 
 
Har även varit ute en sväng med hundarna. Filippa är livrädd medan Charlie inte bryr sig det minsta, han ligger lugnt och sover i soffan nu & Filippa springer runt oroligt. 
 
Fyverkerierna inne i stan verkar inte hästarna bry sig om det minsta, men det är som sagt grannarnas raketer som gör de lite oroliga. Passade på att stoppa svampbitar i öronen på alla hästarna, utom Mille. Vi hade ingen bomull, men svampar brukar fungera bra. Även fölen fic små tussar i öronen. Tuva tyckte att det var helt okej, medan Toka var aningen mer skeptisk.
 
Det är lite jobbigt att folk ska börja smälla redan vid 19-20-tiden. Det vore skönt om alla bara kunde hålla sig runt 12-slaget så hade det underlättat!