Vickelbyponny

Hektisk vecka för Thilda
Denna vecka kommer Thilda att ha det fullt upp. 
I torsdags börjar hon på Mälardalens Högskola, där hon ska läsa ekonomi. I helgen kommer hon att åka till Gävle för att starta två ponnys i tre lopp. Det är Malton som kommer att gå sina första starter i vår träning och så Måntoka som har ett rätt okej lopp.
Sen hem igen för att vara med på Högskolans introvecka och så på torsdag är det åter dags att åka till Gävle för att starta i Monté-SM med Tyko Z. Riktigt roligt att Thilda får chansen att rida en riktigt bra montéponny förutom vår egen Montró.
Montró var ju sjuk i början av sommaren och skickades efter behandling till Fazit för betäckning. Där var hon i 6 veckor och då beslöt vi att vi inte skulle träna igång henne igen då vi tyckte att det blev för kort om tid inför Monté-SM. Hon hade kommit med men då Thilda fick chansen att rida Tyko Z istället så var det en jättechans för henne att visa att hon kan rida även andra ponnys än våra egna.
Så nu håller vi tummarna för Tyko och Thilda på torsdag. Spår 7 är kanske inte det bästa spåret men det är bara att göra det bästa av situationen. Tyko har dessutom stallkompisen X-Krut på spåret innanför sig.