Vickelbyponny

Äntligen kom vintern och det med besked!

Så kom då äntligen vintern. Och som den kom. Snö i massor och kallt ner mot - 20 grader mellan varven. Malena jublar och så fort hon fick chansen åkte selen och bjällror på Monita för en tolktur tillsammans med Thilda och Sara. Det var första gången för dem men de verkade tycka det var jätteroligt eftersom det tolkades både efter Monita och senare även efter Montró. Malena och Monita tycker verkligen om samma saker och tolkning är inget undantag. Monita kunde inte komma iväg snabbt nog. Sen gick det i minst 100 knyck.
Sara och Thilda har fortsatt att rida Trojka och Montró och det går riktigt bra. Eventuellt kanske vi kan lura på dem att ta montélicens efter att ha lärt upp dem ordentligt. De är riktigt duktiga båda två.
Lasse har också kommit igång med träningen och Flisan har nu börjat gå lite längre rundor. Hon är lite väl pigg ibland bara så därför måste vi ha luva på henne vissa gånger. Och springer gör hon mer än gärna.
Nu väntar vi bara på att "hovis" ska få lite tid över för att kunna sko våra pållar. Men så länge det är snö gör det inte så mycket. Pållarna tränar på bra ändå barfota.