Vickelbyponny

Monaldo M segrade igen
I Finland har vår fina uppfödning Tusens Monaldo M utmärkta framgångar. Idag vann han återigen ett lopp på den bekväma tiden 2.10,1. Monaldo M, som vi sålde redan som 8 månaders föl till Finland, har till dags datum vunnit inte mindre än 8 av sina 16 starter och med 4 andraplatser och 2 tredjeplatser tillhör han en av våra allra bästa uppfödningar. C:a 13 tusen kr har han dessutom tjänat in på dessa starter. Det är så roligt att följa våra uppfödningars framgångar och nu när fler är sålda eller utlånade så kommer vi att uppdatera mer om hur det går för dem.
Vi har följande uppfödningar på annan plats än hemma som vi kommer att följa på håll. Alla dessa är födda på Stuteri Tusen: Måntuva M, Måntoka M, Monmyra M, Monaldo M, Trubbel M, Gold-Etta M och sen har vi även fött upp Smedens Maxros M även om hon inte föddes hos oss och vi står som uppfödare men vi köpte henne precis innan hon skulle föla så vi tyckte det var olämpligt att flytta henne då. Men hon kom till oss som två veckors föl och bodde här till efter sommaren som 2 - åring.
Vi har ytterligare en avkomma som vi har sålt, Tusens Millie M, men hon blev en B - ponny och går numera som ridhäst. Hon hade nog klarat sig bra inom travet också bland russen men nu valde vi att göra på detta sätt.
Monaldo M
Måntoka M
Gold-Etta M
Maxros M 
Måntuva M
Monmyra M
Trubbel M