Vickelbyponny

Våra nya stalltjejer
En månad har gått sedan sidan sist uppdaterades. Det händer ju inte så mycket på vintrarna.
I vilket fall så tränar hästarna på bra och det blir många pass med snöpulsning för alla då det just nu ligger runt 40 cm snö över allt på skogsvägarna och fält. Montró börjar sätta rejäla muskler och har utvecklats kroppsligt ordentligt under vintern. Hon rids oftare och har därför också blivit starkare. Monita är som vanligt heltokig då det är snö ute och vill många gånger springa fortare än hon får. Lasse har kommit igång igen men känns inte riktigt fräsch i höger bak men annars är han pigg och älskar livet i snön.
 En ny häst har kommit till stallet. Det är Ancora Wine som Malena blivit delägare i tillsammans med sin förra arbetskamrat och kompis, Erica. Tanken är att Erica ska ta licens på Ancora och att både hon och Malena ska tävla honom. Malena mest i monté, så klart.
 I månadsskiftet kommer Chantal att flytta då det har blivit lite trångt i stallet och hon kommer då att flytta tillbaka till det stall hon stod i tidigare.
 Sen har Sara och Thilda börjat licenskurs med Malena som ledare. Båda ska börja med montélicens och Montró och Monique, som Bea så snällt lånar ut, är deras licenshästar.
 Annars rider de även Mille och Trojka 1-2 ggr i veckan och Flisan börjar nu få springa lite fortare på träningsrundorna. Inte så länge men korta bitar får hon springa på lite. Det är så roligt tycker hon så ibland kan hon bara inte låta bli och bralla lite, fast bara i början. Sen går det som en dans om man inte kör henne på vägar hon inte gått tidigare. Då behöver hon antingen sällskap eller en stunds övertalning. Men sen går det bra igen