Vickelbyponny

Snart sommarlov

 Nu är det sommarlov för Malena och snart även för Ann. Bebisfölet växer och i morgon ska han få börja äta fölpellets. Han är nu ute lite längre om dagarna och han äter helt själv numera. Jätteskönt, även om det fortfarande är ett väldigt passande. Vi är alla riktigt slutkörda. Det känns som om det är det enda man gör om dagarna. Matar fölis!

 I måndags var Montró på Färjestad och tävlade. Hon kom tvåa och det låter ju bra men i detta fall var det en riktig förlust. Malena var INTE glad på Tro när hon körde över mållinjen. Hon bara galopperar. Och vi har inte en aning om varför hon gör det. Suck!   Så nu blir det inge mer tävlande denna månad för våra småttisar. Det är verkligen ont om lopp för de lite snabare hästarna. Såg att Iva Roll hade det ännu värre. Trist! Malena ska däremot tävla i monté på Beas Monique nu på söndag på Solvalla. Även Lovisa och Jarre ska ut i samma lopp. Hoppas verkligen att det går bra för tjejerna.

 Har glömt att berätta att Hamres Lilla Hiawata och Primona har kommit till oss på sommarbete. De kom under Elitloppshelgen och har nu hunnit äta upp sig ordentligt. Har funderingar på att träna lite med båda två då de börjar bli lite väl runda