Vickelbyponny

Hoppfilm
Nu kommer en film upp på ett av hoppen från idag på mig och Panter. Jag hade klippt ihop en annan film men den vill inte fungera så det får duga med detta.
 
 
 
Imorgon drar vi till Globen!!
Imorgon förmiddag åker nästan hela Vickelbygänget till Globen Horse Show. Det blir Thilda, Sara, Malena, Ann och Fanny. Lovisa kunde tyvärr inte följa med denna gång.
Vi kommer börja med att äta lite lunch tillsammans och sen ska vi runt på mässan och insupa stämmning och göra av med pengar på mer eller mindre nödvändiga hästprylar. Sen ska vi se både eftermiddags- och kvällsshowen. I år kommer russet att få en lite plats både på scen och i mässhallen. Dit kommer vi naturligtvis att gå.
Vi ska försöka fota så mycket vi hinner och där det går.
Vi kanske ses!
 
 
 
Ridning på lilla sagohingsten!
Idag kom Malena med Panter och Mille till nyby så att jag kunde träna dressyr och tandem. Började med dressyr på Panter och han tycker att det är så himla jobbigt när jag ställer krav på honom. Han skötte sig helt okej i högergaloppen, men behöver bygga mycket mer muskler och fortsätta galoppera mycket i höger. Vänster är helt magisk! Det är som att flyga på molnen i vänstergaloppen, jag fick verkligen rida med sätet och när jag väl gjorde det gick han så himla bra.
 
Vi la även fram några bommar som jag travade över några gånger och sen byggde vi upp ett hinder som vi även hoppade lite över. Både i trav och galopp och det gjorde han riktigt bra med tanke på hur lite han hoppat och hur länge sen det var vi hoppade. Vet inte riktigt hur högt vi hoppade men kanske 70 cm?
 
Det går bättre och bättre med tandem men det är inte lätt allstå, först ska Mille svänga och sen ska jag försöka få panter att gå i samma spår samtidigt som Mille bara vill springa fortare och fortare... Det är bara att träna på och hoppas att jag får till det innan uppvisingen :)