Vickelbyponny

Utställning för grabbarna
Lördagsmorgon och Ann och Malena packar in Ego, Lego och Mille i transporten för att åka på utställning, Drop- In, i Kolbäck. Även Tessy följer med trots att hon får gå upp tidigt och vädret är regningt och mulet.
Vi kommer dit i god tid så vi hinner i lugn och ro anmäla oss och >Malena gör i ordning Ego och Lego och skrittar fram och springer lite med dem.
Så är det dags att visa upp dem. Båda sköter sig utmärkt och får fina omdömen även om poängen inte är så höga. 35 resp 36 poäng för Ego och Lego. Båda är inne i en rejäl växtfas just nu och domaren verkade vara väldigt nyfiken på Lego och tyckte väl att han gott kunde få vara hingst ett tag till. 
Sen var det dags för Mille. Här var det Tessy som via upp honom. Mamma gick bara bredvid och visade vägen. Snälla, bussiga Mille lydde Tessys minsta manöver. 36 poäng även till honom även om det var mycket "snällpoäng" om man jämför med smågrabbarnas omdömen.
Tessy var dagens yngsta visare tillsammans med Mille som var dagens äldsta häst för dagen, och för de fick Tessy tre rosetter och ett specialpris. Hon var så lycklig. Dessutom var ju en av rosetterna rosa, till hennes stora glädje.






Mycket nöjda med dagen åkte vi hem efter en ganska kort utställning. Men det var så skönt att vara hemma redan innan lunch.