Vickelbyponny

Seger idag på Lindes

Idag vann Montro' igen. Ett travloppet på 2140 m med 20 m tillägg. Hon var riktigt på hugget i värmningen men lagom till loppet kom regnet
Och Tro som AVSKYR regn!!!!
Men trots detta kämpade hon sig till en seger på tiden 1.52 och det var ett riktigt hårt lopp med 3 hästar på led in mot mål. Och Tro satte nosen först. Vilken kämpe hon är.
Även Toka startade i ett väldigt rörigt lopp där hon efter en galopp hamnade sist i fältet men jobbade på bra sista varvet och kom in som 6;e ponny i ett lopp med 15 startande. Duktig Toka.

Dubbel bröllopskörning idag
Tänk att det ska behöva bli så här!
Två bröllop samma dag och dessutom på samma tid. Hur stor chans är det egentligen?
Men vi löste det riktigt bra.
Monita, Monaldo M och Montró fick åka in till stan för att dra parvagnen med Malena som kusk och Thilda som groom.
Vädret var varmt och soligt men rejält blåsigt. Efter att brudparet fotats och blivit omkramade och hyllade så bar det iväg. Mitt i all trafik gick våra fina, duktiga russ och lilla Monaldo M var otroligt duktig trots all trafik.
Samtidigt körde Lovisa sin Måntoka M, som gick med flakvagn och fyra personer på flaket för första gången i trafik. Sara var groom men behövde nästan inte göra någonting alls mer än att gå bredvid längs 70 -vägen. Toka var superduktig och fixade till och med att hålla sig lugn då en galning fick för sig att köra förbi med sin bil i hög hastighet och dessutom tuta på henne. TVÅ GÅNGER dessutom!!! Man kan bli galen för mindre. Vad tänker bilförare på egentligen? Men som sagt allt gick bra och brudparen var väldigt nöjda med färden.
 
Mitt i trafiken går de lugnt och fint alla tre.
Det var många som passerade oss och fårgade om våra russ och om våra körningar.
 
Fina och duktiga Måntoka M framför den bröllopspyntade flakvagnen.
Bröllopskörning genom stan
Idag var det åter dags för en bröllopskörning.
Denna gång körde vi från Fors kyrka genom stan, förbi Rinmangymnasiet och fram til Majas.
Lilla Monaldo M är så himla duktig. Står lugnt stilla då brudparet sätter sig i vagnen och travar lätt bredvid mamma Monita utan att bry sig om varken bilar, cyklar eller motorcyklar.
Brudparet var väldigt nöjda med hela upplägget och vi fick senare en väldigt fin recention på vår Facebooksida. Då blir man lite extra glad.
 
 
EN väldigt fin recension som vi är mycket glada över.